Wiesz co to festiwal Restaurant week?

 


W skrócie, to trzydaniowe doświadczenie restauracyjne za 49 zł!

Przystawka, danie główne i deser w wersji mięsnej i wegetariańskiej 😉

 

Warto, bo:

poznajesz nowe smaki

odwiedzasz miejsca w których najczęściej jeszcze Cię nie było

smacznie i atrakcyjnie jesz

tanio! 😉


Zarezerwuj stolik u nas TUTAJ.


Menu festiwalowe – mięsne

  • Domowy suszony schab z musem porzeczkowo-chrzanowym, galaretką imbirową, grzybem mun w karmelu z wędzoną solą i pudrem korzennym.

  • Golonka indycza na musie z białych szparagów i kalafiora z greckim szafranem i własnej produkcji szałwiowym makaronem.

  • Trifle bananowe z sosem custard, maślanymi ciastkami, galaretką, grillowanym bananem i bitą śmietaną.

Menu festiwalowe – wegetariańskie

  • Wędzony na zimno ser cheddar z musem porzeczkowo-chrzanowym, galaretką imbirową, grzybem mun w karmelu z wędzoną solą i pudrem korzennym.

  • Ratatuj Remy’ego z pomidorów, cukinii, bakłażana i sosu z pieczonej papryki oraz tymianku na kukurydzianej polencie.

  • Trifle ananasowe z sosem custard, kakaowymi ciastkami, galaretką, grillowanym ananasem i bitą śmietaną.


 


Ratatuj Remy’ego na kukurydzianej polencie. Pycha!


Do zobaczenia! – ekipa Marshal food!