Roślinne menu sezonowe
Wrzesień 2020
Przystawki
Tatar z pomidora z octem jabłkowym, świeżą bazylią i oliwą z oliwek, serwowany z chrupiącą bagietką
14,0
250 gr
Tortilla z batatów z sałatką z cukinii z sokiem z cytryny i oliwą
16,0
200g
Danie główne
Oberżyna faszerowana gulaszem z pomidorów, cieciorki i ziemniaków, przyprawiona kuminem, kurkumą, kolendrą i koprem włoskim
28,0
350g
Deser
Czekoladowy biszkopt nasączony likierem malinowym
ze śmietankowym musem i sosem mango
16,0
100g
Mrożony Wiśniowy Poncz
z hibiskusem, aronią, wiśniami, połączony z sokiem cytrynowym
14,0
400ml
Koktajl
Malinowa wódka sour
żubrówka biała/likier malinowy/sok z cytryny/cukier/angostura
24,0
400 ml