Bonjour wszystkim! Jak cudnie, że się widzimy na co dzień od ładnych kilku miesięcy! W 2020 nie świętowaliśmy przez covid, tym bardziej cieszy nas myśl o dziękczynnym i pysznym świętowaniu młodego wina!

Co prawda każdego dnia z największą miłością ever serwujemy pyszności na talerzach i w kieliszkach, to jednak trzeci czwartek listopada, bardzo gorąco wibruje w naszych gastro sercach. W tym roku bożole organizujemy w formie #foodsharing i z radością przekazujemy oraz gorąco zachęcamy do kontynuowania tej formy na co dzień w Marshalu.

Gwarantujemy francuskie żążenie w głowie, sercu i ustach przez 4 dni od 18 listopada.

Menu to oczywiście kieliszek lub butelka bożole i inne cudowności.

Rezerwujcie stoliki!


Grzanka z wiejskiego chleba z cebulą, pieczarkami i szpinakiem. Oprószone długo dojrzewającym serem lub płatkami drożdżowymi dla wegan. <3

Peperonata z grzanką: przydymiona i uduszona przez 2 godziny papryka z pomidorami, czosnkiem i sokiem pomidorowym z grillowanym wiejskim chlebem z oliwą chilli/czosnek i siekaną świeżą bazylią.

Ciasto francuskie/winogrona/sery i inne co wrzucimy na talerz, też dostaniecie. 🙂

Au revoir!