Serdecznie zapraszamy do Marshala, aby posmakować potraw z naszej nowej karty sezonowej.
Tak jak Imperium Brytyjskie podbijało świat, tak i my, zainspirowani kuchnią z wysp, wyruszamy w podróż w różne zakątki świata.
Tej jesieni udajemy się do Indii.
[Chilli, kardamon, goździki, cytryna, ziele angielskie]
Menu sezonowe zagości w naszej kuchni do 15 grudnia 2017 roku.
Wydarzeniem inaugurującym premierę jest start zbiórki pieniędzy, na rzecz wolnego Tybetu (15.09.17 godz. 19:00)
Przy okazji tego wieczoru przybliżymy Wam kulturę i sztukę dalekiego wschodu, poprzez prezentację zbiorów z kultur pozaeuropejskich, we współpracy z Muzeum Narodowym w Szczecinie.
[cytrynowa zupa z soczewicy, tikka masala, taan, zielona herbata z kruszonym cynamonem, Martini Rosso, Senorio de Paniza]
10 % dochodu z każdej propozycji karty sezonowej zostanie przekazane na konto Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka na program „Edukacja przez ukazywanie naruszeń praw człowieka w innych krajach – Tybet”
Serdecznie zapraszamy do odwiedzin, podzielenia się inicjatywą ze znajomymi i rodziną, żeby wspólnie posmakować aromatów kuchni indyjskiej i czynnie włączyć się w zbiórkę pieniędzy na ten szczytny cel.
Mając na uwadze duże zainteresowanie, szczególnie w weekendy, prosimy o rezerwację stolika osobiście w restauracji przy ulicy Rayskiego 23 w Szczecinie lub telefonicznie pod numerem 531-288-099.
Więcej szczegółów można znaleźć na stronie Facebook
Do zobaczenia przy stole!
2 Komentarze
Maja · 6 września 2017 o 19:25
Wow! Przyjdę ze znajomymi zdecydowanie!
EWA · 8 września 2017 o 12:47
BĘDZIE MIŁO…BĘDZIE PYSZNIE…BĘDZIE ELEGANCKO….BĘDĘ JA
Możliwość komentowania została wyłączona.