dni ze specjalną zakąską
i wyselekcjonowanym winem
oraz
muzyką na żywo.
Zakąska: Julia Kiślak & Jakub Mołda
Przygotujemy pieczonego ziemniaka Hasselback z oliwą rozmarynową i solą morską
faszerowanego serem podpuszczkowym brie
z żurawiną i chipsami z bekonu.
Wino: Winoteka 101 Win
Wyselekcjonowaliśmy wino Sierra Cantabria Selección. Wytrawne, czerwone, hiszpańskie z regionu Rioja. Info degustacyjne: Intensywna rubinowa czerwień wina. Aromat czerwonych owoców w dobrej intensywności w połączeniu z nutami przypraw, wanilii i dębu. Na podniebieniu świeży, miękki, zrównoważony z owocami, kompozycja idealna z nutami żurawiny, rozmarynu i sera.
A bekon? Sami sprawdźcie!
Muzyka: street musician violine Marek Kański od 19:00 w piątek i sobotę.
Rezerwacje 531288099
Weź ze sobą certyfikat szczepienia lub przy rezerwacji telefonicznej powiedz, że go nie masz.
